Profi tűzijáték a lagzidra


Előbb a gyújtózsinór halk zizegése, majd a vetőtöltet harapós sistergése az ég felé törés közben, majd a bontótöltet falat átszakító dörrenése. És a színes effektek beborítják az eget. Aki próbálta már, tudja, hogy addiktív.


A kertedben persze te is begyújthatsz egy kompaktot saját örömödre, de azokhoz a tűzijátékokhoz, amelyek már jól is néznek ki, engedély kell, ezért én is elvégeztem a szükséges tanfolyamot, majd a polgári célú robbantásokat felügyelő Központi Bányakapitányság bizottsága előtt levizsgázva pirotechnikusi képesítést szereztem. 

Ha te is úgy döntesz, hogy lakodalmadat profi tűzijátékkal szeretnéd színesíteni, a legjobb helyen jársz. A tűzijáték nem elengedhetetlen tartozéka egy lagzinak – mint mondjuk a vőfély:) –, prémium kategóriás termék. Természetesen szeretnénk, ha szolgáltatásunk minél szélesebb kör számára lennének elérhetőek, ezért a lakodalmas költségvetés függvényében több csomagból is választhatsz.

Az én csomagom
Döntsd el, a lakodalmas költségvetésből mekkora összeget szeretnél tűzijátékra fordítani, és én megmondom, hogy abból mit lehet kihozni! Hívj fel a 0908 56 29 20 telefonszámon, és megbeszéljük! Ha mégis inkább kész csomagokból válogatnál, olvass tovább!

Pyroshow 
ára: 250 euró 
hozzávetőleges időtartama: 3-3,5 perc

Ha olyan tűzijátékot szeretnél, mint az augusztus 20-ai budapesti, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Ha a lagzis költségvetésedben csak kisebb összeg áll a rendelkezésedre erre a célra, a Pyroshow jó megoldás lehet. A Pyroshow könnyen hozzáférhető elemekből összeállított, ám látványos tűzijáték. Mivel az ár nagyon kedvezményes, ez csak vőfélyi szolgáltatással együtt rendelhető.


Bronz kategóriájú tűzijáték 
ára: 350 euró 
hozzávetőleges időtartama: 3,5-5 perc

Lakodalmakra, születésnapra, szalagavatóra ideális, látványos fény- és hanghatásokkal teli show. A műsor során 2. és 3. kategóriájú pirotechnikai eszközök kerülnek felhasználásra. Ezzel biztosan emlékezetessé teszed az alkalmat, ami miatt összehívtad barátaidat. Ezüst kategóriájú tűzijáték 
ára: 550 euró 
hozzávetőleges időtartama: 4-6 perc

Biztosan megemlegetik a lagzidat, szülinapi bulidat, szalagavatódat, ha Ezüst kategóriájú tűzijátékot rendelsz, amely nagyrészt professzionális fény- és hangeffektusokból van összeállítva. Ez a fajta tűzijáték már nemcsak családi eseményekre jelent ideális megoldást, hanem céges rendezvényekre, falunapokra, fesztiválokra is. 


Arany kategóriájú tűzijáték 
ára: 750 eurótól 
hozzávetőleges időtartama: 7 perc

Hétperces tömény fény- és hangkavalkád, professzionális eszközökből összeállítva. Emlékezetes, masszív effektek. Családi és céges rendezvényeken, fesztiválokon, falunapokon, városi rendezvényeken egyaránt vállalható.

Engedélyeztetési idő: 4. kategóriás termékek felhasználása esetén 45-60 nap

Platina kategóriájú tűzijáték
Ha olyan tűzijátékot szeretnél, mint az augusztus 20-ai budapesti…

Ha már tudod, melyiket szeretnéd, hívd a 0908 56 29 20 számot, vagy kérj egyedi árajánlatot – igényeid részletezésével –  a lacivofelyKUKACgmailPONTcom e-mail címen.